Turegatan 7

114 46 STOCKHOLM
STÄNGT TILLS VIDARE..

+46 (0)8-910019

STÄNGT TILLS VIDARE

Må - Fre: 10:00 - 18:00

STÄNGT TILLS VIDARE

Välkommen till vårt SPA

Välkommen till vårt avkopplande och lyxiga spa där vi strävar efter att ge dig den ultimata avkopplingen och förnyelsen. Vårt spabad är en plats där du kan lämna vardagens stress och bekymmer bakom dig och ta en paus från den hektiska världen utanför. 

Vi är stolta över att erbjuda en rad olika behandlingar som är utformade för att ta hand om både kropp och själ. Oavsett om du vill njuta av en avslappnande massage, en ansiktsbehandling eller en manikyr och pedikyr så finns det något för alla i vårt utbud. 

Vårt team av professionella terapeuter är här för att se till att din tid hos oss blir så avkopplande och bekväm som möjligt. Vi är engagerade i att ge dig den bästa upplevelsen möjligt och vi använder endast de bästa produkterna på marknaden för att säkerställa att du får ut det mesta av din behandling. 

Vi hoppas att du kommer att njuta av din tid hos oss på vårt spa och att du går härifrån känslomässigt och fysiskt förnyad. Vänligen tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller om det är något mer vi kan göra för att göra din upplevelse hos oss ännu bättre.

Utöver de behandlingar som nämns ovan erbjuder vi också en mängd andra avkopplande spabehandlingar som kan hjälpa dig att lindra stress och förbättra ditt välbefinnande. Vårt utbud inkluderar bland annat:

  • Kroppsbehandlingar Våra kroppsbehandlingar är utformade för att exfoliera, återfukta och återuppliva huden på din kropp. Vi erbjuder bland annat kroppspeelingar, lindrande lerinpackningar och fuktgivande kroppspaket.

  • Aromaterapi Vår aromaterapibehandling använder eteriska oljor för att skapa en avkopplande och lugnande atmosfär. Du kan välja mellan olika oljor som passar din sinnesstämning och behov.

  • Hydroterapi Vår hydroterapibehandling använder vatten för att lindra spänningar och öka blodcirkulationen. Vi erbjuder bland annat varma bad, ångbastu och Vichy-dusch.

  • Yoga och meditation Vi erbjuder också yoga- och meditationsklasser som kan hjälpa dig att koppla av och återuppliva din kropp och själ.

Oavsett vilken behandling du väljer, kommer våra professionella terapeuter att anpassa den efter dina individuella behov och önskemål. Vi strävar alltid efter att skapa en lugn och avkopplande miljö för att ge dig den ultimata spaupplevelsen. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt spa och och vår lilla pool som båda är inköpta från PoolKungen för att hjälpa dig att lindra stress och återuppliva din kropp och själ.