Turegatan 7

114 46 STOCKHOLM
STÄNGT TILLS VIDARE..

+46 (0)8-910019

STÄNGT TILLS VIDARE

Må - Fre: 10:00 - 18:00

STÄNGT TILLS VIDARE

SPA-PARTY I VÅR SPAANLÄGGNING

SPA-PARTY I VÅR SPAANLÄGGNING

Det var en strålande sommardag när vår personal började förbereda sig för det stora spapartyt som hade planerats för stamkunderna en längre tid. Spaanläggningen var en fristad för avkoppling och välmående och det var dags att tacka de trogna kunderna med något speciellt. Spapartyt var den perfekta idén och personalen hade arbetat hårt i veckor för att se till att allt skulle bli perfekt.

Morgonen började tidigt när solen just började kika över horisonten. Personalen anlände en efter en, redo att sätta igång med förberedelserna. Först på schemat var att se till att spaområdet var i toppskick. Spabaden hade rengjorts noggrant och solstolarna ställts upp runt omkring. Stora och små blommor i krukor hade placerats ut för att ge en touch av färg och friskhet.

Gästerna anländer

När klockan närmade sig middagstid började stamkunderna anlända. De välkomnades av ett glatt gäng av personalen och leddes till spaområdet. Kunderna var överväldigade av hur vackert allt var och de kände sig genast som kungligheter. Många av dem hade varit stamkunder i flera år och hade aldrig tidigare blivit bjudna på något liknande.

Festen var i full gång och spaområdet fylldes med skratt och glädje. Kunderna njöt av den utsökta maten och de förfriskande dryckerna medan de pratade och skrattade med varandra. Vissa valde att koppla av på solstolarna medan andra tog ett värmande bad i den kristallklara bubbelpoolen.

Under tiden höll personalen koll på att allt fungerade smidigt. De ser till att ingen hade några önskemål eller bekymmer och gick runt med brickor fulla av små aptitretare och drinkar. Alla kunderna kände sig som VIP-gäster, och de visste att de var mycket uppskattade.

Festen fortgår

Efter några timmars festande var det dags för det stora höjdpunkten på kvällen, en färgsprakande fyrverkerishow.

Kunderna samlades och tittade upp mot den mörka himlen när fyrverkerierna exploderade i en strålande show av färger och ljus. Det var som ett magiskt ögonblick som alla skulle minnas.

Efter fyrverkerierna fortsatte festen långt in på natten. Musik och skratt fyllde lokalen och kunderna dansade till långt in på småtimmarna, nästa år kanske vi skall fundera på att installera en mindre pool från Svenska Poolfabriken också, plats har vi ju.

Personalen hade också chansen att koppla av och delta i festligheterna och de kände en stor tillfredsställelse i att se hur lyckliga deras stamkunder var.

Till sist när natten var på sitt slut kom stunden att stänga.

Kunderna samlades en sista gång vid spaet och tackade personalen för den fantastiska kvällen. Många av dem uttryckte sin tacksamhet och sa att detta var det bästa spapartyt de någonsin hade varit på, kanske det enda som finns.

När det sista av kunderna hade lämnat började personalen städa upp området. Tomma tallrikar och glas samlades in och dekorationer togs ned. Det var mycket arbete men alla var fyllda av en känsla av glädje och stolthet över att ha gett sina stamkunder en minnesvärd upplevelse.

Poolpartyt på Bond var en fantastisk upplevelse från början till slut. Det var en dag fylld av glädje, gemenskap och välmående, precis som spaanläggningen själv. Och även om festen hade tagit mycket arbete att organisera och genomföra var det värt varenda ögonblick för att se kundernas glädje och uppskattning.

Det var ett spaparty som ingen skulle glömma och det skapade starkare band mellan Bond och våra trogna stamkunder.