Turegatan 7

114 46 STOCKHOLM
STÄNGT TILLS VIDARE..

+46 (0)8-910019

STÄNGT TILLS VIDARE

Må - Fre: 10:00 - 18:00

STÄNGT TILLS VIDARE

Våra nöjda kunder

Bruduppsättning

Jag är så glad att jag valde den här salongen för min bruduppsättning. Frisören var otroligt skicklig och professionell, och hon förstod precis vad jag ville ha. Min uppsättning höll hela natten och såg fantastisk ut på bilderna!

Marie - Östermalm
Permanent hårborttagning

Jag har lidit av oönskad hårväxt i årtionden, så jag var lite skeptisk till permanent hårborttagning. Men jag är så glad att jag gav det en chans! Behandlingen var smärtfri och resultatet är helt fantastiskt. Jag behöver inte längre oroa mig för oönskat hår.

Johanna - Arlanda
Håruppsättning

Jag hade en viktig tillställning och ville verkligen imponera. Jag valde den här salongen för min håruppsättning och jag är så glad att jag gjorde det. Frisören var otroligt kreativ och skapade en uppsättning som var både elegant och modern. Jag fick massor av komplimanger under kvällen!

Marie-Louise - Stockholm
Färgning

Jag har alltid varit lite rädd för att färga mitt hår men jag bestämde mig för att ge det en chans. Jag är att jag valde den här salongen för min färgning. Frisören var otroligt kunnig och lyssnade verkligen på vad jag ville ha. Resultatet blev som jag hade tänkt mig och håret ser fantastiskt ut!

Jennie - Tyresö