Turegatan 7

114 46 STOCKHOLM
STÄNGT TILLS VIDARE..

+46 (0)8-910019

STÄNGT TILLS VIDARE

Må - Fre: 10:00 - 18:00

STÄNGT TILLS VIDARE

DESSA MAGISKA HÅRFÖRLÄNGNINGAR

Att besitta ett långt och voluminöst hår är en dröm som många kvinnor har men det kan vara svårt att uppnå självständigt.
Det är här som hårextensions och hårförlängningar kommer till undsättning, vilket ger dig önskad look på nolltid.

Hårextensions och hårförlängningar har varit en integrerad del av skönhetsindustrin sedan lång tid tillbaka och deras popularitet har ökat under de senaste åren.
Det finns en mängd olika typer av extensions och metoder för att applicera dem så det är viktigt att utforska de alternativ som
finns och identifiera det som bäst passar ens egna hår och livsstil.

Satsa på kvalitetshår

Clip-in extensions passar utmärkt för dig som önskar en temporär och enkel lösning för att förvandla din look. Du kan enkelt sätta i dem själv hemma och ta bort dem när du önskar. De är också perfekta om du vill prova en ny hårfärg eller frisyr utan att behöva färga eller klippa ditt naturliga hår.

Tape-in extensions är en omtyckt metod som är mer långvarig än clip-ins. Här fästs håret med hjälp av dubbelhäftande tejp och kan hålla i flera veckor beroende på hur väl du sköter det. Det är en utmärkt metod för dig som vill ha längre hår under en längre tid.

Mikroringar är ytterligare en metod för hårförlängning där små metallringar används för att fästa löshåret vid ditt naturliga hår.
Denna metod kan hålla i flera månader och är ett bra val om du vill ha ett mer beständigt resultat.

När du väljer löshår är det viktigt att du satsar på kvalitetshår som ser naturligt ut och matchar ditt eget hår.
Vår rekommendation är att man inhandlar sina extensions från Pozehair hårförlängning där man vet att kvaliteten är 100%.
Remy-hår är en populär form av löshår eftersom det samlats in från en donator och behållit sin naturliga riktning och mjukhet.
Det är också viktigt att vårda ditt löshår korrekt för att förlänga dess livslängd.

En annan faktor att beakta när du väljer löshår är dess ursprung. Vissa företag köper löshår från billigare källor som inte alltid är etiskt ansvarsfulla eller håller hög kvalitet. Det är viktigt att välja ett företag som prioriterar hårets kvalitet och har etiska inköpspolicyer.

Ett tips är att använda en hårborste med mjuka borststrån när du borstar hårförlängningarna. Detta bidrar till att förhindra att hårstråna
trasslar sig och skadar håret. Det är också viktigt att borsta löshåret dagligen för att undvika trassel och tovor.

När du tvättar hårförlängningar och löshår bör du undvika starka kemikalier och istället välja ett milt schampo som är särskilt framtaget
för att vårda löshår. Efter tvättning är det viktigt att använda ett balsam för att göra håret mjukt och glansigt.

För att inte skada hårförlängningarna bör du även undvika att använda för mycket värme vid styling. Det är bäst att använda
en plattång eller locktång på låg temperatur och att använda värmeskyddsprodukter för att skydda håret.

Vårda ditt löshår

En annan viktig aspekt att beakta när man använder löshår är att undvika att sova med blött hår. Detta kan orsaka att hårstråna trasslar in sig och skadar håret samt att löshåret förlorar sin form och struktur.

När du väljer håraccessoarer att använda tillsammans med hårförlängningarna är det viktigt att välja sådana som är skonsamma mot håret och inte orsakar slitage eller skador. Det kan vara klokt att välja håraccessoarer som är tillverkade av mjuka material som satin eller silke.

När du har valt din metod och ditt hår är det viktigt att vårda det på rätt sätt för att förlänga dess livslängd och bevara dess kvalitet. Det är viktigt att undvika överdriven värmepåverkan och att borsta och tvätta håret varsamt. Det är också bra att undvika att sova med blött hår och att använda särskilda produkter som är utformade för att ta hand om extensions.

En av de största fördelarna med hår extensions och hårförlängningar är att de ger möjlighet att experimentera med olika frisyrer och utseenden utan att riskera att skada det naturliga håret. Det är en fantastisk chans att öka självkänslan och självförtroendet vilket kan göra en stor skillnad i ens liv.

Att välja rätt typ av hårförlängning eller löshår är avgörande för att uppnå det resultat du önskar. Det är också viktigt att vårda håret på rätt sätt för att behålla det friskt och glänsande. Detta innebär regelbundet att schamponera och använda balsam, undvika värmebehandlingar och att inte sova med blött hår.

När det kommer till styling av hårförlängningar och löshår finns det många olika metoder att välja mellan. Du kan styla det precis som ditt eget hår med en plattång eller locktång och du kan också använda olika håraccessoarer som hårklämmor och hårband för att ge det en personlig prägel. Det är viktigt att vara försiktig när du stylar hårförlängningar och löshår för att undvika att skada det och förkorta dess livslängd.

Slutligen är det viktigt att komma ihåg att korrekt vård av hårförlängningarna är avgörande för att uppnå bästa möjliga resultat och för att håret ska se friskt och glänsande ut under en längre tid. Genom att följa dessa tips och råd kan du njuta av vackert och fylligt hår med hår extensions och hårförlängningar utan att oroa dig för skador eller slitage på det naturliga håret.