Turegatan 7

114 46 STOCKHOLM
STÄNGT TILLS VIDARE..

+46 (0)8-910019

STÄNGT TILLS VIDARE

Må - Fre: 10:00 - 18:00

STÄNGT TILLS VIDARE

Hårborttagning

Förutom vårt fokus på hårstyling och skönhetsbehandlingar erbjuder vi också hårborttagning för både män och kvinnor i vår salong. Vi förstår att oönskad hårväxt kan vara en källa till obehag och självmedvetenhet och vi är här för att hjälpa dig att känna dig bekväm i din egen hud.

Vi erbjuder flera olika metoder för hårborttagning anpassade efter dina behov och preferenser. Våra professionella och erfarna terapeuter kan hjälpa dig att välja den bästa metoden för dig baserat på din hårtyp, hudkänslighet och det område du önskar behandla.

Vaxning är en populär och effektiv metod för att avlägsna oönskat hår från större områden som ben, armar, rygg och bröst. Vi använder högkvalitativa vaxprodukter som är skonsamma mot huden och ger en långvarig och slät känsla.

För mer känsliga områden, som ansikte och bikinilinje erbjuder vi trådning och sockring. Dessa metoder är skonsammare mot huden och minskar risken för irritation och inåtväxta hår.

För permanent hårborttagning erbjuder vi laserbehandlingar som utförs av certifierade och erfarna terapeuter. Laserbehandling fungerar bäst på mörkare hår och kan ge varaktiga resultat efter flera behandlingar.

Vi strävar efter att göra din hårborttagning så smidig och bekväm som möjligt, och vi erbjuder alltid en konsultation innan behandlingen för att säkerställa att vi förstår dina önskemål och behov. Vår personal är välutbildad och uppmärksam, och vi följer strikta hygienrutiner för att säkerställa en säker och ren miljö för alla våra kunder.