Turegatan 7

114 46 STOCKHOLM
STÄNGT TILLS VIDARE..

+46 (0)8-910019

STÄNGT TILLS VIDARE

Må - Fre: 10:00 - 18:00

STÄNGT TILLS VIDARE

Fortbildning och utveckling

För att säkerställa att vi alltid kan erbjuda dig den bästa servicen och de senaste teknikerna, deltar våra frisörer regelbundet i kurser och utbildningar. Vi tror på att ständigt utvecklas och förbättras, och att dela med oss av vår kunskap till våra kunder. På så sätt kan vi erbjuda dig den mest professionella och personliga hårvården, som är anpassad efter dina önskemål och behov.

Från kund:

När min bästa vän skulle gifta sig förra sommaren ville hon ha en vacker och unik bruduppsättning för sitt bröllop. Vi bokade en tid hos vår lokala hårsalong som blev BOND där frisören erbjöd en konsultation och provuppsättning innan den stora dagen. Tillsammans med frisören diskuterade vi olika stilar och idéer och bestämde oss för en romantisk och bohemisk uppsättning med flätor och blommor.

När bröllopsdagen kom var vi så glada och nöjda med resultatet. Frisören lyckades överträffa våra förväntningar och skapa en drömlik frisyr som passade perfekt till brudens klänning och personlighet. Dessutom hjälpte frisören till med att styla brudtärnorna och brudens mamma så att hela brudföljet såg fantastiskt ut och kände sig speciella.

Det var en otrolig upplevelse att se hur skicklig och engagerad frisören var och hur stor skillnad en vacker frisyr kan göra på en så betydelsefull dag. Det här visar hur viktigt det är att ha en frisör som lyssnar på dina önskemål och kan skapa magi med sina händer. Genom att välja en professionell och kunnig frisör som personalen på BOND kan du känna dig trygg och säker inför ditt evenemang vare sig det är ett bröllop, en fest eller en annan speciell händelse.