Turegatan 7

114 46 STOCKHOLM
STÄNGT TILLS VIDARE..

+46 (0)8-910019

STÄNGT TILLS VIDARE

Må - Fre: 10:00 - 18:00

STÄNGT TILLS VIDARE

Bruduppsättningar och festfrisyrer

Vi älskar att vara en del av dina speciella stunder och hjälpa dig att känna dig extra fin. Våra frisörer är experter på bruduppsättningar och festfrisyrer och kan skapa den perfekta looken för ditt stora evenemang. Vi erbjuder konsultationer och provuppsättningar inför ditt bröllop, så att du kan känna dig trygg och nöjd med ditt val av frisyr.

Inför din konsultation är det bra att samla inspiration och bilder på frisyrer du gillar, så att vi tillsammans kan diskutera och hitta den perfekta frisyren för dig. Vi tar hänsyn till din ansiktsform, hårtyp och den övergripande stilen för ditt bröllop eller evenemang. Våra frisörer har erfarenhet av att arbeta med olika hårtyper och längder, och kan erbjuda allt från romantiska flätade uppsättningar och klassiska chignons, till eleganta hollywoodvågor och trendiga halvuppsättningar.

Vi arbetar även med större grupper och kan erbjuda styling för hela brudföljet, såsom brudtärnor, mammor, systrar och vänner. Vi förstår att tidsplanering är viktig på en stor dag, och vi arbetar effektivt och noggrant för att säkerställa att alla i gruppen blir klara i tid och känner sig nöjda med sina frisyrer.

Förutom bröllop är vi även glada att hjälpa dig med festfrisyrer inför andra speciella evenemang, såsom bal, födelsedagsfester, företagsevent eller bara en glamorös utekväll. Oavsett tillfälle är vårt mål att få dig att känna dig vacker, självsäker och redo att skina.