Turegatan 7

114 46 STOCKHOLM
STÄNGT TILLS VIDARE..

+46 (0)8-910019

STÄNGT TILLS VIDARE

Må - Fre: 10:00 - 18:00

STÄNGT TILLS VIDARE

Så bleker du håret på rätt sätt – tips och råd

Att bleka håret kan vara en effektiv och spännande förändring av din look, men det är också en process som kräver omsorg och precision. Här är några tips och råd som kan hjälpa dig att uppnå ett önskat resultat när du bleker ditt hår:

  1. VÄLJ RÄTT PRODUKTER För att undvika onödiga risker bör du alltid välja säkra och testade produkter när du bleker ditt hår. Se till att köpa produkter från en pålitlig och auktoriserad återförsäljare som Harmoniq, som erbjuder ett brett utbud av hårvårdsprodukter från ledande skönhetsmärken.

  2. PLANERA I FÖRVÄG Blekning kan påverka ditt hår på olika sätt, och därför är det viktigt att planera i förväg. Se till att du har tillräckligt med tid efter blekningen för att kunna rätta till resultatet om det inte blir som du önskar.

  3. LÄS INSTRUKTIONERNA NOGA Varje produkt har sina egna bruksanvisningar som är avgörande för att uppnå ett bra resultat. Läs noggrant igenom instruktionerna innan du börjar bleka ditt hår och följ dem noggrant under hela processen.

  4. ANVÄND RIKLIGT MED BLEKNINGSMEDLET För att se till att allt hår bleks jämnt är det viktigt att inte snåla med blekningsmedlet. Ta hellre för mycket än för lite för att undvika fläckar eller ojämna resultat.

  5. DELA UPP HÅRET I SEKTIONER För att förenkla processen bör du dela upp ditt hår i sektioner och arbeta med en sektion i taget. Detta gör det lättare att se vilka områden som behöver extra uppmärksamhet och ger ett mer jämnt resultat.

  6. EFTERVÅRD ÄR VIKTIGT Efter blekningen är det viktigt att ta hand om ditt hår på rätt sätt för att bevara resultatet. Investera i silverschampo och silverinpackningar för att bibehålla en kall och ren ton i ditt hår.

FÖREBYGG GULA TONER I HÅRET Att undvika gula toner i det blekta håret kan vara en utmaning, men det finns några saker du kan göra för att minska risken. Läs vår pedagogiska artikel om hur du kan undvika gula toner i ditt blekta hår och få tips på skonsamma skötselvanor. Ta hand om ditt hår på rätt sätt och njut av det nya, ljusa resultatet!